onsdag 11 maj 2011

Kan någon bräcka Matte på denna utmaning ?

Vet att denna film vart uppe tidigare! Den kanske inte speglar våran blogg där sund och strikt kost oftast står i fokus. Tycker dock att denna prestation är något utöver det vanliga, ärligt talat så undrar jag ifall det finns någon som överhuvudtaget är i närheten av att bräcka denna utmaning?

Finns det någon som är sugen på att testa, hör gärna av er på booken, mail, sms etc. JAG/VI ställer givetvis upp med råvaror, bakning samt filmning! =)

17 kommentarer:

  1. Möjligtvis när deffen är över att man försöker sig på vad som möjligtvis kan vara den hittills tuffaste utmaningen 4-klövern erbjudit ;) Starkt jobbat Matte!

    SvaraRadera
  2. Skicka utmaningen till Furious Pete! :)
    http://furiouspete.com/

    SvaraRadera
  3. Ska kika på ditt tips Gustav! =)

    SvaraRadera
  4. Önskar man hade haft en bättre uppladdning inför denna utmaning. Tror nog det hade kunnat blivit 10 kakor till vid perfekt uppladdning men det kan jag ju bara spekulera kring.

    SvaraRadera
  5. Kom igen då ni tävlar i någonting "godare" och möjligen maffigare än intaget av syltkakor! ;D Har en utmaning gällande Nutella, där jag utan problem knäcker 400 gram! ;P Har dock inte gått in för det ordentligt genom att prova på en 700 grams burk ännu...

    SvaraRadera
  6. Hilmer i charken11 maj 2011 kl. 18:32

    en kan man alltid ta !!!!

    SvaraRadera
  7. Kim Håkan: Skriver upp dig på en Nutellautmaning! Hahaha....

    Gugge: Tveksamt att du har någon chans!

    Hilmer i charken: Undrar vem som myntade det klassiska uttrycket =)

    SvaraRadera
  8. Bland det värre man sett! Är det inte massor med smör i syltkakor? Gör ju det hela än brutalare !

    SvaraRadera
  9. Ola: Challenge accepted!

    SvaraRadera
  10. Tycker att det ska ingå i utmaningen att fylla riktigt ordentligt på after work på furuborg 3 timmar innan som jag gjorde. Bör ju gälla samma förutsättningar för näste man till rakning!:)

    SvaraRadera
  11. Börjar du att bli nervös Mattias?

    SvaraRadera
  12. Gugge: Jag är glad att du accepterar utmaningen! vi får höras närmare ang. detaljerna! Du får lägga upp dagen precis som du vill (Du behöver inte äta after Work på furu) före utmaningen!

    KUL att någon vågar! detta gillas massor =)

    SvaraRadera
  13. är skälv lite sugen på ställa upp med bara för kul skull och se hur mycket man skulle orka men tror man inte skulle ha en chans

    Gustav

    håller med dig skicka till Furious Pete han är riktigt kul att titta på ibland såna vansinniga mängder han kan trycka gillar denna video skarpt
    http://www.youtube.com/watch?v=UE8q0JiR7Dc

    / Kim B

    SvaraRadera
  14. Kim: Ifall du är sugen så tycker jag inte att du ska tveka! Vi bokar upp en tid när du kommer till stan next time! Du och Gugge kan ju hålla handen! =)

    SvaraRadera
  15. Finns det möjlighet till laktosfri mjölk?

    SvaraRadera
  16. Absolut gör det de. Vill man skippa mjölken så är det också en möjliget! Utmaningen är ju att äta 100st syltkakor! Käkar man Buffe" på furu, samt dricker 2 liter mjölk, äter 3 lussebullar så får man ju bara skylla sig själv =)

    SvaraRadera
  17. Kan tänka mig att byta syltklicken mot en Nutellaklick, så är jag med på det hela! ;D Gärna laktosfri mjölk också då jag är lite defekt...!

    SvaraRadera