onsdag 18 maj 2011

Dagens CrossFit pass! (FILM) "Cindy"

Förra veckan så körde jag och Robban ett CrossFit pass på Step In. Tyvärr så gick sig Robert tom och blev snurrig och var tvungen att avbryta passet. En oerhört viktig sak i CrossFit träning, är att lyssna på kroppen. Känner man att det blir för mycket så får man helt enkelt dra ner och köra lugnare eller i värsta fall avbryta.

Här kommer passet:

"Cindy"

AMRAP 20 minuter

-5 chins
-10 armhävningar
-15 airsquats

Räkna antal rundor du hinner under dessa 20 minuter. Lycka till!

7 kommentarer:

  1. Bra köttat Lugi!

    SvaraRadera
  2. En liten fråga angående crossfit, man lägger ingen fokus på teknik vid tex chins?

    SvaraRadera
  3. Svårt att lägga allt för stor fokus på överstrikt teknik när pulsen är upp emot 195 samtidigt som man har ett tävlingsmoment också!

    Men visst ser det risigt ut mot slutet av filmen MEN det är CrossFit =)

    SvaraRadera
  4. Man lägger mycket Fokus på teknik, men som Ola säger är det ett tävlingsmoment och det gäller att nå vissa riktlinjer. Som i Chins räcker det att hakan är uppe i linje med stången. Tekniken jag försöker använda mig avbär kipping pullups där du tar hjälp av hela kroppen för att ta dig upp.

    SvaraRadera
  5. Ahh, var kippings jag var fundersam över, men antar att man i crossfit är ute efter mer intensitet än att prickskjuta vissa muskler?

    SvaraRadera
  6. Bra krigat ändå Robban! : ) Var inte meningen att såga din insats förut, ser ju asjobbigt ut. Grymt att bjuda på en bar bringa där Tomas! ;D

    SvaraRadera
  7. Precis Jan. det är intensiteten och hinna färdigt så snabbt som möjligt som gäller här. Att fokusera på kontakt gör jag uppe i gymmet sen ;)

    SvaraRadera