torsdag 15 september 2011

1 år med 4klövern, Inlägg som har berört! (DEL 1)


 Som sagt så firar vi vår 1års-dag som blogg. Och med det så tänkte vi bidra med de inlägg som vi känner har varit lite utöver det extra. Inlägg som har berört mer än andra, inlägg som varit roliga, inlägg  som har haft en speciell mening. Dessa inlägg kommer Vi att rada upp på en topp 10-lista.

Nr: 10 (Kräftskivepokalen)
Den 26/9 -2010 så ägde kräftskivan hon Mattias (X:et) rum. Här avgjordes den s.k. kräftskivepokalen. Tydligen så åkte vi på kritik här för att bilderna var retucherade. Ingenting som vi visste någonting om i alla fall?
Kräftskivepokalen

Nr: 9 (Handla med 4Klövern)
Den 13/4 - 2011 så kom vi på den briljanta idéen att vi skulle börja filma när vi handlar mat. Därav skapades följetången "Handla med klövern". Här fick ni följa med när vi handlade inför stundande dieter eller när davvan handlar inför en elit-satsning inom längdskidåkning.
Ola handlar
Tomas handlar
David handlar

Nr: 8 (Debatt & disskutioner)
Vi har en hel del inlägg som har skapat en debatt och stora diskussioner, vilket gillas här på klövern. Davvan lyckades väldigt bra med sitt inlägg gällande löparskor, där han menar att vi inte ska springa med uppbygda dojjor. Han lyckades skrapa ihop hela 25 kommentarer på detta inlägg.
Nya löparskor

Därefter så lyckades Ola komma in med ett inlägg när han fastade i 26-30 timmar mitt under diet vilket han lyckades beröra många med. Hela 17 personer kommenterade detta inlägg.
26 tim. fasta

Och För Ca: en dryg månad sen så kom nästa bomb när Ola skrev om hans syn på PT-verksamheten ute i Sverige. Hur många inte besitter den kunskap man önskar hos en PT osv. 17 kommentarer på detta inlägg visar också på en stor diskussion.
Min syn på PT verksamheten

Nr: 7 (Försök till 100 syltkakor)
Mattias (X:et) Har alltid varit känd för att kunna trycka i sig stora mängder mat. Den 28/12 - 2010 gick han in i en utmaning där han skulle äta 100st syltkakor. Detta filmades och dokumenterades. Ni som inte sett detta så finns länken här under.
Försök till 100 syltkakor

NR: 6 (Dieter)
Under Vintern/våren så gick Jag, Ola & Matte in i varsin Diet. Målet var att hamna på en så låg fettprocent som möjligt och behålla så mycket muskelmassa som möjligt. Dessa följetångar blev väldigt populära och folk började intressera sig i hur det verkligen fungerar när man dietar hårt & tränar hårt.
Diet Ola
Diet X:et
Diet Tomas


Fortsättning följer i Eftermiddag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar