onsdag 14 september 2011

Imorgon har 4klövern funnits i 1 år

Ja som titeln tyder så har vi som sagt funnits i 1 år. Och det har hunnit hända en hel del under detta år. Mattias (X:et) träffade sin Drömtjej Magda. Davvan hittade tillbaka till pastan. Ola började springa. Och för min del, Ja, jag ställde upp i en kroppsbyggartävling. Detta är bara en liten del av allt som hänt under det senaste året.

Bloggen 4klövern har växt och växt. När vi startade så fick man höra att folk ogillade det som skrevs. Kan ha varit avundsjuka, kan ha varit ett saknat intresse inom området hälsa, kan vara att folk ogillade oss som person. Men eftersom så byttes detta ut till väldigt positiv kritik. Folk som man aldrig pratat med förut kommer fram till en och berömmer en för det man gör, och vill gärna ha hjälp med att komma tillbaka på rätt bana igen. Läsarantalet ökade, och nu idag så har vi Ca: 1000 läsare per dag. Vilket vi är väldigt stolta över. Och detta kunde vi inte ha lyckats åstadkomma utan ni som läser, ni som ger oss energi att orka skriva vettiga inlägg, ni som säger vad ni tycker.

Det som händer nu närmast är att vi kommer flytta till en hemsida. Detta händer snart. Men vi kommer informera er när detta träder i kraft. Alla ni kommer att hitta dit. Adressen är för tillfället hemlig. Men vår plan är i slutet på nästa vecka gå över till denna sida.

Imorgon så tänkte vi lägga upp lite gamla godbitar från året som gått. Inlägg som varit populära hos er, filmer som varit populära. Inlägg som har diskuterats flitigt osv. Tack för att ni gillar det vi gör!

Hänt en hel del sen 2010?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar