torsdag 15 september 2011

1 år med 4Klövern, hur gör vi bloggen bättre ?



Så har det gått 1 år sedan det 1:a inlägget skrevs här på 4Klövern (Länk). Åsikterna har vart många och blandade under året. Rykten om oss som personer & det budskap vi försökt att förmedla har sakta men säkert sjunkt in hos de flesta personer som tvivlat & tvekat (hoppas jag). Jag personligen har aldrig tvekat på de kunskaper vi som grupp & som enskilda personer besitter. Jobbar man nog hårt så får man resultat, detta visar sig klart & tydligt för oss tack vare ER LÄSARE som kommenterar, läser, & tycker till om vår blogg. Det är ni som ger oss energi & inspiration att försöka utvecklas & hjälpa till att förmedla vårt budskap.
Det svåra med att förmedla ett budskap på en blogg är att kunna lägga det på en nivå som gör att både den nyfikne nybörjaren & den påläste elitidrottaren intresserade av att läsa texten. 

Det värmer i mitt hjärta när NI LÄSARE ger oss creed för det vi gör, likväl som det boostar mitt ego när jag hör rykten & skitsnack om oss. Detta betyder & visar på att vi berör både sidorna av läsarskaran, negativa som positiva. 

Det finns givetvis massor som vi skulle kunna förbättra på 4Klövern. Viljan & intresset finns där absolut, men ibland kan tiden vara tajt med allt som hör livet till i övrigt. Därför hoppas jag att ni som läsare har förståelse för att det kan gå "i vågor" med kvalite & volym på våra inlägg & filmer.

Vad känner NI LÄSARE att NI saknar på vår blogg ? Skriv gärna önskemål under kommentarer !

Tack för ett grymt år ! 

9 kommentarer:

  1. Ser gärna ännu mer träningsvideos

    SvaraRadera
  2. Ni kan göra något "reportage" om hur människor i olika åldrar och skeenden i livet får tid att träna..alltså lite tips och trix:)

    SvaraRadera
  3. Gärna lite mer om hur ni käkar(kosten)och vad som ni tycker funkar(det behöver inte vara så djuplodande)

    SvaraRadera
  4. Detta ska vi ta till oss. Kom gärna med fler förslag. Ju mer ni föreslår desto större chans är det att ni kommer få läsa om detta.

    SvaraRadera
  5. Hur ni lever på sidan av träningen? Jobb, intressen, bakgrund, brudar, delad ekonomi osv.

    SvaraRadera
  6. Tack för era åsikter! Jag lovar att vi ska göra vårt bästa för att uppfylla era önskemål!

    SvaraRadera
  7. Få X:et mer aktiv! Jag och säkert många andra läsare saknar hans inlägg!

    SvaraRadera
  8. Några förslag: Ännu mer kring kostens inverkan på träning, en länk med läsarnas träningsupplägg och träningsfilosofier, någon intervju med någon tränande på gym, svårigheterna med att bygga muskler, aktuell forskning på träning, basövningar kontra övriga övningar, vikten av återhämtning och fler gästbloggare.

    Som sagt, några förslag, köp eller förkasta.
    /Peter

    SvaraRadera
  9. Gärna mer forskningsrelaterad material, om någon av er har intresse för att grotta ner er i litteratur och artiklar:)

    SvaraRadera