torsdag 15 september 2011

1 år med 4klövern, Inlägg som har berört! (DEL 2)


NR: 5 (CrossFit filmer)

CrossFit är något som många i Piteå inte hade någon aning om för ett år sedan. Genom att vi börja filma våra pass och lägga upp dem här på bloggen så placerade vi ut CrossFit här på kartan i Piteå. Här nedan radar jag upp 1 pass från oss var som vi anser var mer spektakulärt än vissa andra:
Ola i hälsokällan
Tomas kör Linda
Davids CrossFit pass på valls
Mattes Marklyft & sandsäcks AMRAP

Nr: 4 (Mest visade inlägg)

Vissa inlägg har lyckats skrapa fram mer visningar än andra inlägg. Det inlägg som har visats flest av alla inlägg är mitt inlägg från Tammerpokalen. Hela 3000 visningar på detta inlägg
Utvärdering & bilder Tammerpokalen 2011

Nr: 3 (Matlagningsfilmer)

Kosten har varit en väldigt viktigt punkt. Vi har försökt inspirera så gått det går med att lägga upp recept och så vidare. Men efter ett tag insåg vi att man även här kunde göra filmer när vi lagade mat. Här nedan följer några av de matlagningsvideor vi gjort.
Smack-Attack-Pasta
Kaffe DeLux
Proteinfluff/glass

Nr: 2 (Styrketräningsfilmer)

Det som de flesta har gillat, är att se filmer från när vi tränar. Genom filmer så får man oftast mer inspiration till att träna än om man jämför med skrivna texter. Eftersom så har vi försökt göra fler och fler filmer och hålla en högra kvalitet. Här nedan så har ni några filmer som vi själva gillar.
Benträning med Ola, Robert & Tomas
Julaftons träning
Träning med Ola Enberg Sommaren 2010
Ola & Tomas tränar på IKSU

NR: 1 (Glimten i ögat)

Det som vi står för mest av allt är däremot att vi gör det mesta med glimten i ögat. Vi är ett glatt gäng som vill bidra med till en inspirerande läsning och öppna upp ögonen för nya möjligheter. Därav passar det som bäst att avsluta med en film som verkligen är med glimten i ögat.
4klövern INTROT


Hoppas att ni alla har gillat det vi gjort än så länge. Vi ska försöka att göra allting lika bra i framtiden också. Ha en trevlig Torsdag!

4 kommentarer:

  1. Kul att få se gammla och bra videos gillar skarpt benträningen fy fan för att göra så tungt i hackliften och så djupt helt imponerande. :D

    Tomme och Ola vi får nångång snart göra nått monster ben eller rygg pass och köra till den som tuppar av först vinner :D

    SvaraRadera
  2. Riktigt bra jobbat! Har fått många idéer av er! Tack! :)

    SvaraRadera
  3. Tack för detta år. Ni gör ett bra jobb!

    SvaraRadera
  4. Man får tacka så mycket för era värmande ord!

    SvaraRadera