onsdag 17 augusti 2011

Handla med 4Klövern del.3 är på G

Ikväll har vi vart & spelat in ett nytt avsnitt i följetongen "Handla med 4Klövern" Denna gång var det David Hedlunds tur att få visa vad han stoppar i sig vecka ut & vecka in !
Filmen kommer ut inom snar framtid...och som Tomme Å skulle ha sagt: Håll ögonen öppna!

Länkar in våran 1:a handlingsfilm för er som ej sett den!

6 kommentarer:

  1. Angående laxen så handlar det bara om placeboeffekt. Detta eftersom att det är om odlad lax och dessa får sin röda färg endast från tillsatser av färgämnen (troligen astaxantin, E161j) i fodret. Detta ämne kan i och för sig vara bra men tveksamt här då det handlar om syntetiskt tillverkat. Troligen innebär också rödare färg fetare kött p.g.a. att dessa blivit snabbare uppgödda (detta är dock endast min egen teori) så det kan nog t.o.m. vara bättre att istället plocka de ljusaste bitarna. Bäst dock att käka vild lax och där hade resonemanget varit mer korrekt.

    SvaraRadera
  2. Han säger ju "placeboeffekt" klart & tydligt i filmen!

    SvaraRadera
  3. Klart att det hade vart bättre med vildlax ABSOLUT!. Nu var det dock ej vildlax som jag berörde i filmklippet, därav mina EGNA teorier och tips.

    Men självklart så är en vildlax bättre än en odlad lax 100/100 ggr...

    SvaraRadera
  4. inge ekologiskt? slippa alla värdelösa tillsatser..

    SvaraRadera
  5. Vist kan det vara mer tillsatser av färggemen tror det var nå mer skit men vem fan bryr sig det är så mycket skit i stort sett allt.

    Då köper man det man skälv vill och gillar.
    så det fanns Gojibär på Coop handlar dock bara på Ica men inte hittat måste göra noggrannare sökning efter det.
    Gojibär innehåller så sjukligt mycket antioxidanter.

    Vet inte om det finns på coop men varför inte handla typ blåbär på lösvikt ? finns på ica 9.90 hg


    Bra sida för frukt bär med antioxidanter

    http://www.matdagboken.se/?p=info&PageID=19
    http://www.halsosidorna.se/Fruktochbar.htm

    SvaraRadera