Key lime raw pie
Botten:
3 dl pecannötter
1/2 tsk ekologiskt vaniljpulver
2 msk honung
Fyllning:
9 dl cashewnötter
2 1/4 dl limejuice
rivet limeskal från 2 frukter
1 1/2 dl vatten
6 msk kokosolja
4 /12 msk honung
1 limefrukt skuren i tunna skivor
1. Kör pecannötterna till mjöl i matberadaren.
2. Tillsätt vaniljpulver och honung och kör igen.
3. Platta ut degen tunt i en pajform.
4. Kör cashewnötter till ett mjöl i mixer.
5. Tillsätt limejuice och skal. Kör och tillsätt lite vatten i taget tills konsistensen blir krämig
6. Tillsätt kokosolja och honung, mixa igen.
7. Bred ut fyllningen på pajbotten och garnera med limeskivor.
8. Ställ in i kyl ca 2 timmar.
Servera med en STOR kopp kaffe, gärna "Kaffe delux"
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar