torsdag 6 oktober 2011

Veckans läsare Nathalie Lundberg !

"Natta" kan verkligen skratta!
Nathalie Lundberg är veckans läsare på 4Klövern

Den ständigt skrattande och leende Nathalie ... Är veckans läsare här på 4klövern. Efter en absurd VOLYM på pluggande vid Handels i Stockholm gick N ut som ekonomisk konsult i våras och bor/jobbar i stora stan idagsläget.

Träningsmässigt så följer den här tjejen en gymsplitt från den erkänt duktiga Hannah Eriksson då dessa känner varandra sedan barnsben. Går även rykten om att Nathalie är småsugen på ett par Vibramfivefingers då hon inspirerats av Davids envishet med dessa på bloggen..

Hon är även så vass i köket att Per Moberg har kopierat 2 av hennes paradrätter och använt sig av dessa i "Vad blir det för mat"

Vi på 4Klövern önskar Nathalie all lycka med karriär & träning

2 kommentarer:

  1. Känner mig erhört hedrad till denna fina utmärkelse! Däremot måste jag dementera de påstådda så kallade "ryktena" om köpsuget på galoscher som liknar gorillafötter.. måhända att jag är spänstig(?) i gymmet men någon tarzan det ämnar jag inte bli! *Asics med dunder uppbyggnad (man skulle kunna säga att de är som en plusmeny med extra allt)

    SvaraRadera
  2. Kul att du känner dig hedrad Natta! Tycker nog att du ska hålla dig till de dunder uppbyggda alternativet. Kan nog bli tuff att mingla rúnt i huvudstaden med ett par gorillafötterna! =)

    SvaraRadera