torsdag 24 mars 2011

Dagens CrossFit pass! (FILM)

Nu har jag äntligen börjat min CrossFit period och kör CrossFit passen själv. Jag har länge velat testa ett pass som Blair Morrison kört:

2km rodd
100 reps bänkpress med egen kroppsvikt (72,5kg)
15 airsquats varje gång du lägger upp stången och vilar från bänkpressen
2km rodd

Blar körde detta pass på runt 34-35 minuter. Så jag visste att jag hade ett extremt tufft pass framför mig.

Varsågod att kika!!





Kör hårt!

14 kommentarer:

  1. Person som hade önskat att se dig i en normal frisyr istället för den där svampen24 mars 2011 kl. 18:49

    Du verkar vara mer utav en uthållig person än repsuthållig! Får inte ihop varför du springer? Är inte du på en byggardiet?

    SvaraRadera
  2. Då man inte har bil så får man ta sig på det sättet man kan, löpning i detta fall;)

    SvaraRadera
  3. Helvete, där blev man lite imponerad, tufft med 100reps på egen kroppsvikt...

    SvaraRadera
  4. Gjorde du 100 reps i ett set? Fattar inte!

    SvaraRadera
  5. tyvärr inte 100 reps i ett set. Hade varit rätt grymt ;) varje gång jag lägger ifrån mig stången gör jag 15 airsquats. så det innebär närmare 15-20 set.

    SvaraRadera
  6. Trodde att du bänkade 110kg! Orkar du inte fler än 5 reps på 72.5kg då?

    SvaraRadera
  7. NJa, har bänkat 105kg. Jo, men när mjölksyran slår in så är det kört. körde 10 reps första settet för att sen dra ner succesivt.

    SvaraRadera
  8. Ber om ursäkt för att jag är lite trög. Men jag förstår fortfarande inte? Gör du bara 5 reps på 72.5kg när du egentligen skulle kunna göra 12 st reps? Hade själv tänkt prova denna utmaning,men tyvärr så bänkpressar jag bara 65kg och väger 60kg. Tror du att jag klarar det ändå?

    SvaraRadera
  9. Ingen fara du ;) Jo, alltså du orkar ju 12-15 reps första gången men sedan så dör du ganska kvickt i musklerna pga mjölksyran vilket innbeär att du sen måste börja gå ner och köra färre reps. Testa utmaningen men gå kanske ner på 0.75x Kroppsvikt istället, vilket i ditt fall är 45kg ;) Kör hårt!

    SvaraRadera
  10. Johannes! Varför kollar du inte bara på filmen eller ringer till Tomme! istället för att ställa 1000frågor... Du klarar garanterat att göra utmaningen om än tiden blir lite längre än det blev för Tomas. Tänk på att det är sig själv som man ska tävla mot och inte mot andra!

    SvaraRadera
  11. Var du inte uppe i 76 pannor för ett tag sen tomas? Stark jobbat iaf!

    SvaraRadera
  12. Henrik: jo jag är ju inne i dieten nu som har pågått i 4 veckor. Har droppat ca:5 kilo, så jag ligger runt 71-72kg morgonvikt nu.

    SvaraRadera
  13. Högt på kommentarer! bara inse att du som person säljer Tomme! tom. Utkastmannen Davvan_87 deltar ju í denna disskusion

    SvaraRadera