fredag 8 oktober 2010

Följ min och Lars Sundmans nya blogg! www.nutidenskost.blogspot.com


En blogg före er som vill ta steget in i byggningens värld, med tillhörande låg/hög proteindagar, "fyllardagar" högMila dagar, Kardio samt allt annat skönt som hör denna livsstil till .

4 kommentarer:

  1. Jag har bestämt möta med Lars nu på tisdag kl 19.00 hemma hos han på Pitholm för att diskutera och utveckla det här med lowcarb higfat dieten och förhoppningsvis ta den till nya nivåer. Kanske föreläser vi snart i en vallokal nära dig....// 3 veckor sen valet och ny mobil

    SvaraRadera
  2. David finns det möjlighet att vi tar mötet på Onsdag istället för Tisdag? Jag och Min älskade ska på Bio Tisdag, Tänk så svårt att hitta något med LCHF karaktär på Gottis! Kanske jordnötssmör då hihihihi...
    Lev och Må!
    / Lars S

    SvaraRadera
  3. Det går tyvärr inte för min del, har planerat in en grym middag med vänner onsdag. Hur löser vi detta ? Ska vi bolla över våra tankar kring kost till för lite timmar på för mycket jobb ?
    // hälsosnus

    SvaraRadera
  4. Nöjd med sina magrutor13 oktober 2010 kl. 04:22

    Fan Davvan, du skulle bara våga ställa in middagen med oss, Ola skulle bli riktigt besviken, och Ranelid skulle få en grotesk frossa! Vi räknar med dig.

    SvaraRadera