lördag 25 september 2010

Lär er anatomi. På riktigt!

Här har ni något riktigt häftigt. Ni som vill lära er mer om ursprung och fäste på musklerna och gärna vill lära er huruvida djupt in visa muskler ligger så är denna sida klockren http://www.mhhe.com/biosci2/anatomyrevealed/demo-sample.php. På denna länk så får ni själva disikera ett lik och se hur musklerna ser ut i verkligheten, extremt bra bilder och man får en verklig bild över det hela. Det är inte så äckligt som det låter, men vet ni med er att ni inte tål detta så avråder jag er att gå in. Men ni som vill lära er mer, varsågod, verkligare än så här blir det inte.

Klicka er in på View APR demo site. Sedan trycker ni på Launch Demo. När ni har tagit er in i programet så väljer ni Muscular i rullgardinen där det står system. Därefter väljer ni kniven där det står Dissection. Nu är det bara att välja vilken del ni vill disikera och gå så djup in ni vill. 

När ni blir less på detta så kan ni kika på ett dussintal animationer om musklernas funktioner osv i fliken som ser ut som en filmrulle. Testa gärna detta också. Lycka till!

2 kommentarer:

  1. Riktigt intressant! tror jag ska kika in där !

    SvaraRadera
  2. Kan man inte anatomin i huvudet, är det bara att lägga ner en ev. byggarkarriär direkt!

    SvaraRadera